ny väska!

glömde säga att jag ÄNTLIGEN har beställt en ny väska, hittade den i somras på friis & company men aldrig beställt den, men idag så blev jag 900 kr fattigare, jaa det sved men jag kommer förhoppningsvis att älska den!
ska lägga upp bilder sen när jag har fått hem den ;)

onsdag

jaa vad har jag gjort dom senaste dagarna? jo har varit hos emil från måndags tills idag, haft det jätte mysigt som vanligt! hihi. och just nu sitter jag och kollar på robinson och sen blir hawaai five - 0 och sen duscha!
i morgon kan jag sova ändå tills halv 10, känns väldigt underbart!

underbara lördag

kan inte direkt säga att lördagen började så underbart, började med att gå upp halv 7... vilket kändes väldigt jobbigt eftersom de va lördag!
men lite innan 8 drog vi in till ulricehamn  och hoppade på bussen som tog oss till göteborg.
hittade en heldel faktiskt, ett par röda byxor som jag har velat ha ett tag, snyggt! så jag är hel nöjd med allt idag!
va hemma efter 6, elr hemma och hemma är fortfarande hos sofia och ska sova här inatt igen :)

helg

sitter just nu i sofias säng med elin, och sofia självklart springer runt lite överallt.
vi har ätit mat, fruktsallad och glass och mer mumsigt blir det senare ikväll!
och i morgon drar vi till göteborg för en massa shopping, så det ska bli jätte mysigt, sticker redan vid 8 i morgon på morgon!
skriver ett inlägg i morgon när vi är hemma igen!

onsdag

helgen börjar närmar sig, skönt de!
har inte varit hemma så länge faktiskt, tog bussen till svenljunga där jag och mamma köpte bikini och lite sånt, inte världens finaste, eftersom allt är utplockat, men behöver ha mer än 1 överdel sen när jag åker utomlands.
så har ätit lite nu och ska duscha och sen lägga mig och kolla på en bra film!

falkenberg del 3


måndag - ny vecka

tillbaka till skolan igen, och nu är det en hel vecka!
veckan började bra med sovmorgon till halv 10, vilket inte är helt fel! och sen 2 timmars lunch spenderades nere i stan med sofia och elin, åt på coco thai, inget jag kan rekommendera, usch! sen blev de en snabbis in till lindex, hittade en fin vit tröja/blus som jag ville ha, men väntar med den tills helgen då jag kanske ska dra till göteborg för lite shopping och mys.

söndag

har haft fullt upp hela denna helgen!
i FREDAGS hängde sofia och elin med mig hem, så vi fixade oss innan vi stack till linn på förfest, hade det jätte roligt där innan vi tog bussen vid halv 11 till limmared, hade det inte så roligt faktiskt..
i LÖRDAGS stack jag och emil till gällstad vid 11 och jobbade några timmar, score! och sen hem och hade det mys på kvällen. kollade en jätte bra film på tven, Den perfekta stormen.
och IDAG blev de bio med emil, apornas planet, revolution, den kan jag rekommendera. den va grym! så ska sova hos emil inatt, så nu säger jag godnatt!

torsdag

tillbaka till skolan igen, och idag börjar jag 2an ;) haha
hörs senare!

onsdag

det va egentligen tänkt att jag skulle ha jobbat idag, men natten slutade med att mitt onda i magen som jag hade för ett tag sedan kom tillbaka, det gör att jag måste verkligen tänka på min kost och börja träna, annars slutar min mage värre än vad de är! hade ju en infalmmation ovanför magsäcken för ett tag sedan, och trodde att den hade försvunnit, men icke! så idag stannade jag hemma och mår bättre nu!
har tillbringat min dag hemma med josefine, kollat lite film och bara tagit de lugnt nu innan skolan börjar i morgon, vilket jag tycker ska bli roligt!

falkenberg del 2

mer bilder senare eller i morgon!

falkenberg, del 1

kommer mer bilder senare!

hemma

har haft 2 toppen dagar nere i olofsbo med härliga tjejer!
DAG 1: Vi åt mat ute första kvällen och sedan tillbaka till stugan för att invänta emelie som inte hade kommit från jobbet än. Sedan blev de att göra det lite mysigt med chips, chocklad och lite frukter på altanen och började dricka. Vi körde lite spel som va väldigt roliga! Och denna kvällen somnade vi efter 3 någon gång om jag inte minns fel.
DAG 2: vaknade upp vid 11 och gjorde frukost, och åt de ute på altanen och vi började disskutera dagens planer, och det hela slutade med att vi tog bussen till falkenberg och åt på korvkisosken, shoppade, fikade och handlade mat till kvällen och tog sen 6 bussen tillbaka till falkenberg. Alla började fixa sig, byta kläder osv och sen fixade vi med mat. kvällen slutade meed att dricka och en massa charader, så jäkla roligt! somnade sen efter 5.
dag 3: vaknade vid 10 och låg kvar i sängen till 11, och då hade viktoria och linn varit och handlat frukost! efter frukosten packade alla och städade stugan och sen låg vi ute i solen och snackade.
så detta har varit ett toppen avslut på mitt sommarlov!
mer bilder kommer senare!

falkenberg

blev en jätte mysig kväll igår! somnade efter 2 någon gång.
nu har jag precis fixat mig och snart klar med all packning!
så kvart i 2 kommer min taxi som ska ta mig till limmared, där jag ska ta tåget ner till olofsbo med några brudar!
ska bli riktigt roligt faktiskt, va ett tag sedan jag träffade några av dom. så vi kommer hem på tisdag kväll, och då kommer jag lägga upp lite bilder också! så blir inget inlägg innan tisdag, hörs då!

vin kväll!

idag är det vin kväll som gäller, god mat, efterätt och så självklart vin!
sofia och elin kommer hit vid halv 7, ska bli så jäkla mysigt! har inte träffat dom på jätte länge, elr träffade sofia på en fest för någon vecka sedan. så ska bli jätte mysigt! och dom sover här inatt också.
Och i morgon ger jag mig ut på nya äventyr, mer om de i morgon!

fredag

det ända jag ser när jag kollar igenom mina senaste uppdateringar är hur tråkiga dom är?
inga bilder, och direkt inget intressant skrivit, men ska försöka ändra på detta när skolan börjar!!
vad händer nu? inte mkt, emil åkte precis hem :( och vi kommer inte ses innan torsdag då skolan börjar.
Men innan skolan börjar kommer de hända lite saker, i morgon kommer fina och saknade vänner till mig på en riktigt myskväll! ska bli så mysigt!! Skriver mer om de i morgon, för nu är det städning som gäller!
puss


torsdag

länge sedan jag skrev något nu igen.. haha.
men har jobbat denna veckan och är ledig i morgon, UNDERBART!
och emil har varit hos mig hela veckan, så de har varit myyyys!
är ledig tills onsdag nästa vecka då jag jobbar igen, så nu har jag några lediga dagar med lite planer, hörs en annan dag!

söndag

blev lite fest igår i Nitta! blev en spontan tripp dit med emil och daniel.
men sen träffade jag sofia där, har saknat dig vännen! <3 så satt och snackade hela kvällen med henne!
idag händer inte mkt, film och mys med världens bästa pojkvän blir de!

00:04

har varit jätte fint väder dom senaste dagarna så har legat hela dagarna på stranden! jätte skönt verkligen.
ska snart gå och lägga mig och sova för i morgon bli de att åka tåg hem ganska tidigt, elr hem och hem jag ska till emil och tillbringa några dagar där innan jag börjar jobba igen! så de ska bli mysigt.
men nu ska jag sova, godnatt!

RSS 2.0