torsdag

sover hos emil inatt igen, gjorde de även igår.
har inte hänt så mkt. gjorde prov igår, vilket kändes väldigt bra!
sen idag har jag och emil bakat kladdkaka, elr okej, JAG bakade..
men nu ska jag nana !

bilder sen i lördags

ett litet försmak av hur min lördag såg ut, mer bilder slänger jag upp i morgon!

måndag

inte hänt något annorlunda direkt idag, jo vi ska få en ny engelska lärare, det är väl det ända.
så kom hem för snart 1 timme sedan, så har fått i mig lite mat, och ska just nu börja plugga! vilket jag inte känner mig sådär jätte taggad på, men har man prov så har man! så resten av kvällen kommer att tillbringas med social omsorgsboken, tv och datan, hoppas eran kväll blir roligare än min! ;)
en bild på sofia från i lördags som är riktigt nöjd över sina snopptofflor!

söndag

har precis kollat färdigt på att big brother avsnitt. farmor och farfar och min farbror stack precis hem så jag hann att göra min intervju på farfar som jag hade i uppgift att göra. det är en skolgrej vi håller på med just nu nämligen!
kom hem från sofia efter 2 någon gång tror jag klockan var, hade en riktigt bra kväll igår med alla ! :)
men nu ska jag ner och dricka lite kaffe och sen blir de plugg..

lördag

sitter just nu hos sofia i timmele, för ikväll ska vi fira henne med klassen, plus hennes kille och elins kille. så är riktigt taggad på en bra kväll! :D
hennes mamma kom och hämtade mig i hökerum vid 1 ungefär eftersom jag tillbringade min natt hos emil, men han lämnade mig tidigt idag vilket jag skrev igår så jag låg kvar i sängen och sov en stund till. men sitter just nu och kollar på bigbrother och väntar på att david och sofia ska bli klara i duschen så jag kan hoppa in!

fredag

hade uppsats i svenska idag, vilket jag hoppas gick bra! så slutade vid 9 idag.
så nu sitter jag hemma hos emil, vi har inte gjort så mkt idag. jag sitter just nu och käkar godis medans han gör i ordning sin mat tills i morgon. så vi ska snart krypa ner i sängen och nana för hans klocka ringer vid 7 i morgon!
skriver mer i morgon, natti!

torsdag

ska lägga mig ner och mysa med emil och sen nana, godnatt :)

onsdag

sådär jaa, nu har jag precis tagit en dusch och röjt upp lite på mitt rum, ska få sova i min säng inatt, känns som jag inte har sovit så många nätter i den på den senaste tiden.
har pluggat ganska mkt idag, hur mkt som fastnade de vet jag inte, men passade på att ta en pluggdag idag eftersom emil ska med mig hem i morgon ( om han inte försover sig) så nu ska jag kolla lite big brother och sen sova!
kom på nu att jag helt glömt bort att fota de jag köpte i göteborg, ska försöka hinna med de på söndag!

tisdag

sitter just nu i ulricehamn hos mina kusiner, blir att sova här inatt och det betyder att jag kan sova 40 min längre i morgon!
inte hänt så mkt idag, började 12 och slutade vid 4, sen gick jag ner till mina kusiner och så ringde jag min pojkvän och snackade en stund med honom.
så ikväll har vi käkat pizza, och så har jag försökt sätta mig och pluggat lite, fick lite gjort faktiskt!
men nu rullar mitt favvo program på tv:en så ska fortsätta kolla och sen nana, godnatt på er (:

besöksrekord

glömde även säga att jag har jaft besöksrekord IGEN, lite små kul faktiskt :D

måndag

glömde skriva här igår för jag tillbringade hela söndagen och även natten med min pojkvän, så det slutade med att jag är skyldig sofia en negerboll. vi har lovat varandra att skriva minst 1 inlägg per dag.
idag hade vi inställd engelska, vilket vi tydligen ska ha hela denna veckan, så va hemma innan 4 idag.
ikväll blir de en lugn kväll, kolla lite tv, repriser av bigbrother som jag har missat och sen lite plugg!
riktigt bildbrist!

lördag

sitter hemma och lyssnar på musik och fixar mig lite smått, för ikväll är de feeest!
ska hem till elin med elina och äta och dricka lite innan vi sticker till gällstad på lite bravader.
kvällen igår va mysig, dock somnade jag vid 9 och sov nästan hela kvällen, jaa jag vet jag är ganska tråkig ibland.. hehe.
men gick upp vid 11 i morse och sen gjorde vi våran traditionella frukost, vofflor och scones, underbart gott! är fortfarande mätt..

fredag

min uppdatering har inte varit så bra dem senaste dagarna, orsaken till de är att jag har tillbringat 3 dagar med emil, och nu i helgen har jag en massa andra planer, så förvänta er inte så mkt uppdatering just nu heller!
men nu håller jag på att fixa mig, ska ner till elina sen ikväll för en tjejkväll, ska försöka skriva innan jag sticker, om jag inte hinner så får ni ha en bra fredagkväll :)

film

nu blir det film med min pojkvän!

onsdag

sitter på svenska lektionen nu, och slutar om mindre än 1 timme. jag älskar verkligen våra onsdagar ;)
ska åka med karro hem en stund sen också och vänta tills emil kommer hem, eftersom ska nana där en natt till :)

en fin måndag med fina vänner!

igår hade jag studiedag, då stack jag, elin och sofia till göteborg för lite shopping!
kom dit 1 timme innan det öppnade så satte oss på espresso house och fikade lite.
råkade nog nästan shoppa upp 1500 kr, illa men så mkt värt de!
kom sedan hem vid 8.
vi duschade, snackade och hade det allmänt mysigt, sen vid 10 började big brother så det blev mys med opstbågar till de, fin avslutning på en toppen dag!
och idag ska jag med min pojkvän hem, och stannar där tills på torsdag, så vad jag shoppade i göteborg kommer att komma upp i helgen!

hemma

kom precis hem från olofsbo, hade en riktigt mysig natt där nere.
dock så somnade inte jag och elin halv 4, låg och snackade med en lite smått onykter pojkvän i tele.
så gick upp vid 11 idag och åt en mysig frukost och nu ska jag packa upp alla mina grejer och senare idag kommer även sofia hit!

lördag

ställde klockan på halv 10 idag och pallrade mig och och väckte elin också, gick upp och åt lite frukost och började fixa oss!
vid 11 drog bilen ner till falkenberg, stannade en sväng i ullared och tillbringade 2 timmar där och sen fortsatte vi ner mot min stuga!
har ätit god mat ikväll och haft gäster, har fortfarande gäster och kollat melodifestivalen, så har haft en riktig toppen kväll!
slänger upp lite bilder i morgon, för just nu är internet så segt. hör av mig när jag är hemma i morgon, hoppas alla har haft en toppen lördag! :)

fredag

känner att min blogg är så extremt tråkig just nu, men har inga ideer alls!
och känns som jag bara skriver om samma saker, men det är min blogg och ni som inte vill läsa om vad jag gör behöver inte läsa! :)
är med min lilla elin nu, hon ska sova hos mig inatt, elr rättare sagt hon ska sova hos mig tills på tisdag!
riktitgt mysigt.
idag tog jag 2 bussen hem och eftersom jag kan vara världens snällaste ibland så hängde jag med sofia till tranemo så hon kunde överraska sin pojkvän, så jag var hemma vid 4 och åt lite.
så nu sitter jag och elin med varsin data i knät och ska snart ner och äta tacos!

pizza på g!

sitter på omv lektionen nu, och denna lektionen är nästan 3 timmar lång! men nu är de bara 30 min kvar typ.
sen blir de pizza med elin och sofia :)

onsdag

åh va så sur igår, tog ju fel på datumet! så DH började ju inte igår, utan börjar nästa vecka..
men hade bara 1 lektion idag, så slutade 9:40, ganska så nice va?
men stack ner till ica med sofia och karro för att handla hårfärg till sofia, men tror ni hon fick med sig någon? nej, för hon tappade den och hela skiten gick sönder och det var tydligen den sista av hennes färg, haha jävlar vad vi garvade!
sen upp till skolan igen och äta lite och tillbringa min lunch med min pojkvän.
så tog 2 bussen hem idag.
och har fortfarande inget att plugga på, gliid!

tisdag

vilket härligt väder det har varit idag! nu känner man att det börjar bli vår, så hoppas snön smälter bort snart så man kan börja använda vårjacka ist.
och idag är de kvinnodagen för de killar som har missat de? har tillbringat mkt tid med min underbara pojkvän idag iaf, bästa!
sitter just nu bänkad framför tv:en, ska kolla gårdagens big brother och sen ska jag upp och duscha och senare ikväll börjar DH, äntligen säger jag bara!
knepig bild!

måndag igen

sovmorgonen idag satt fint! men blev väck vid 6 av josefine.
men somnade om och vaknade 7 av att jag fick sms och där var min sovmorgon förstörd!
men gick upp sen halv 8, fixade mig och sen bussen till skolan.
tycker måndagar är så sega, hatar eftermiddagarna, då vi har matte och engelska vilket suger så enormt!
just nu håller jag på att förbereda min svenska redovisning som jag ska göra i morgon och känner att jag behöver vara lite förberedd! så ska fortsätta med de nu så ni får ha en bra kväll så skriver jag i morgon igen :)

söndag

klev upp ur sängen vid 10 idag, för ville inte ligga kvar allt för länge för då får jag svårt att sova ikväll och det slutar med en död louise i morgon bitti och det gillar vi inte!
har varit en lugn söndag, kanske nästan för lugn. har kollat på dear john igen, så söt film! sen kollat lite oth och så och ska snart upp och duscha och sen bänka sig framför tven med solsidan och big brother! :)

5 mars

ännu en väldigt seg helg!
vad hände med alla fester? känns jätte konstigt att ha varit hemma nu 2 helger och inte ha gjort någonting, för brukar alltid va någon fest varje helg. men är iaf hemma själv med mina syskon ikväll, mamma och pappa lämnade oss vid 5 för att åka till tranemo på förfest, tidig förfest elr vad?
så vi har gjort tacos, kollat melodifestivalen och jaa kollat lite film. men sitter just nu uppe på mitt rum och lyssnar på lite musik så ganska händelselös dag helt enkelt, i morgon är de söndag och det betyder solsidan <3!
känner att jag verkligen inte ville fastna på någon bild idag..

dagens - lördag

tröja- lager 157, byxor - jc.
ser ut som jag har värsta märket i pannan, kanske är dags att tvätta spegeln? hahha

helg

äntligen fredag!
hade inställd omv idag, så började efter 9, men de hade jag ingen nytta av!
och brukar ju egenligen sluta halv 12 på fredagar men det va någon mässa uppe i gräshallen så vi va tvugna att gå dit, men vi gick nog där över 1 timme, så tråkigt va de inte :)
men va så snäll och stannade kvar i skolan till 3 eftersom sofia ville de, så tog kvart över 3 bussen.
har inte gjort så mkt idag, kollade buried, as dålig fel. helt värdelös.. sen kollade jag big brother och har även precis kollat kvällen program.
i morgon hoppas jag att min pojk kommer till mig! får se hur de blir med de. men hoppas gör jag iaf.
hörs i morgon :)

onsdag kväll!

blev ingen uppdatering igår, men jag ch sofia hängde med elin hem och hade en riktigt myskväll!
åt pasta sallad och vitlöksbröd. sen gjorde vi fruktsallad och åt glass. och till sist så hade vi chips och dipp, men de åt vi ladrig för vi var alldeles för mätta. men snackade en massa och sånt, sen gick vi och lade oss efter 10 men jag somnade inte innan 1, så det var en riktig bra onsdagskväll :D

RSS 2.0