apu

nu åker jag till gällstad och gör min apu, kommer att komma hem vid halv 10 ikväll!
så de blir ingen uppdatering under dagen, får se om de blir någon senare ikväll, annars hörs vi i morgon :)

bilder sen i lördags


ny vecka

tillbaka till ännu en måndag, dock ser den inte likadan ut som jag är van vid.
har ju även apu idag, så börjar kvart över 3!
hade först ställt klockan på 10 idag men när den väl ringde blev jag så sur så stängde av skiten och somnade om till kvart över 11, lycka till att somna ikväll louise! för i morgon BÖRJAR jag 7, usch, jaja de är bara att försöka ta sig upp!
kommer att lägga upp bilder sen i lördags snart också!

hemma!

hemma efter en bra kväll!
hörs i morgon med mer bilder, nu ska jag nana, godnatt!

kvällens outfit!


inte alls några bra bilder för det är min syster som har användt sig av kameran, ingen tid och ork hade hon, så detta blev de bästa, nu vankas de party!

tre från igår


15:30

känner att det har varit lite dålig uppdatering nu!
men blev lite stressigt igår, slutade nämligen 4, sen stack jag med pappa och handlade lite gott till kvällen, så kom hem ungefär vid 5 hoppade in i duschen och sen efter 6 kom julia, och lite senare kom elina också.
så hade en väldigt mysig kväll igår!
så nu har jag precis tagit en dusch, för ikväll blir de dalstorp för alkohol och 18 års fest, låter mer än bra faktiskt.
men nu måste jag börja fixa mig lite smått, skriver senare!

27 januari

dagen har rullat på bra! började vid 7 idag så därför de inte har blivit någon uppdatering, fast slutade ju 4, men jag och pappa handlade lite mat, och sen stack vi till limmared och hämtade ut lite paket, så kom hem efter 5 och då började jag skriva min apu uppgift, gårdagens och dagens. men jag trivs riktigt bra på min apu, känns verkligen toppen att gå dit, trevlig personal och trevliga vårdtagare.
i morgon börjar jag också vid 7, så ska inte bli allt för sent för mig ikväll, vilket det dock blev igår.. somnade inte innan 1!
men nu blir de dusch och sen krypa ner i sängen med en bra film, hörs i morgon :)
gårdagens outfit! jeans - veromoda, svart linne- gina, skjorta- JC!

tips

fick mitt smyckes träd för 2 år sedan om jag inte minns helt fel, och tycker det är riktigt snyggt med att ha smycken på den, så det är en väldigt bra födelsedags present, för alla har smycken som man behöver få lite ordning på!

SOVMORGON

har haft sovmorgon nu 2 dagar och det är inte alls fel, men de jobbiga är att komma hem vid halv 10 på kvällen.
orkade inte skriva något igår när jag kom hem, för klockan blev efter halv 10 och hade inget intressant att skriva!
så sov till 10 idag men låg kvar en stund som alltid, och i morgon blir de andra bullar, då börjar jag 7!
lite jobbigt sådär, men nu ska jag in i duschen, hörs sen :)

dagens

jeans - veromoda, tröja - gina och vitt linne- jc

dag 12 - i min handväska

i min älskade fritz och company väska finns de NÄSTAN alltid med, hårspray, borste, och plånbok. sen ligger de ALLTID mediciner, nässpray, rollon och mobil i väskan!

24 januari..

Some love one,
some love two.
I love one, 
and that is you.

19:50

är de någon mer än jag som är taggad för guldbaggegalan? tycker de är så grymt kul att kolla på!
iaf, tiden bara stack iväg sen när jag kom hem, har kollit lite film med julia, ätit lite och skrivit min apu uppgift som man ska skriva lite varje dag i, duktigt av mig som ens orkade göra min idag!
just nu ser de ut som min helg är planerad också, great tjejorna hemma hos mig på fredag med en massa mys och 18 årsfest på lördag!! är ju nämligen ledig i helgen, eftersom vi går efter handledarens schema så kommer jag få jobba en helg.. den helgen jag hade tänk att festa också, men då kör vi 2 flugor i 1 smäll som man säger.
men nu blir de tv:en resten av kvällen så slänger in 1 elr 2 inlägg i morgon innan jag åker !
måste bara tillägga att jag är stolt över mig själv som snart har gått ner 5 kilo!

första dagen -CHECK

första dagen på min apu är avklarad!
började 10 och hade en annan handledare idag för min va ledig, men hon va jätte mysig! trivdes så bra, kändes nästan tråkigt att sluta vid halv 2, haha..
men back on track i morgon! och då börjar jag kvart över 3, men eftersom jag har problem med bussar så funkar inte de.. så börjar ungeför kvart i 4! så känner att detta kommer bli 3 bra veckor om de fortsätter så här!

dagens outfit! 
åh glömmer aldrig när detta va "min" stil, gick nästan alltid runt i pösbyxor, stora tröjor och en luvtröja, trivdes så bra i de! men varför jag slutade med de, vet jag faktiskt inte, känner att jag har trivts bra i detta idag + att jag inte har mitt löshår i!

söndag kväll

så är det söndag igen, känns som de alltid är söndag. och jag gillar inte söndagar egentligen, men idag har de inte riktigt känts som de brukar göra. vaknade iaf vid 11 men låg kvar en stund och stack sen ner och åt lite frukost och sen upp till datan där jag nu har suttit hela dagen igen..
men fick besök av lite släktingar vid 4 så blev lite fika och så, kollade på lite hus, åh blir så sugen!
men har även kollat lite film och så.
i morgon är de min första apu dag och jag börjar 10, så får sova några timmar längre, jag klagar inte!
väldigt suddig bild (a)

dag 11 - mina syskon

som dem flesta vet har jag 2 syskon, och dem är tvillingar!
Josefine och Julia, Josefine är några minuter äldre än Julia och dem fyller 15 i juli.
jag tycker inte att dem är lika alls, men eftersom dem inte har samma hårfärg längre brukar folk säga : är josefine hon den med de mörka håret? och så julia med de ljusa?
och de stämmer. julia är till vänster på bilden, jag i mitten och sen josefine.
och jag vet att dem kommer läsa de här så de svider lite att erkänna att jag tycker om att umgås med mina syskon, och vi bråkar inte alls lika mycket som vi gjorde förr, vilket våra föräldrar också ha märkt, elr iaf vad mamma säger!
dem är olika med ändå så lika, julia är den som skriker och ropar åt ingenting, hon kan få ett utbrott på morgonen när man säger hej julia. medans josefine är lite mer hård av sig, skriker inte åt allt, när hon säger till mig att jag är jobbig eller att nu räcker de brukar hon använda slagasmål! haha. aah vet inte vad jag ska säga mer om dem just nu, tycker om dem och skulle nog inte klara mig utan syskon! :)

kvällens outfit!

syns kanske inte så jätte bra!
kavaj - H&M, kjol - gina, linne - från veromoda tror jag!

22 januari

så första inlägget för idag, ganska sent att skriva de nu eftersom jag har haft hela dagen på mig. men det har inte hänt något viktigt idag ändå så kände att det är lika bra att ta allt i ett inlägg!
vaknade halv 12 och sen va nog klockan nästan halv 1 när mamma och jag drog oss ut på en promenad!
sen har jag bara duschat, kollat lite film och fixat mig för ikväll ska jag nämligen till Hestra!
ska hem till min morbror och hans familj och så kommer mormor och morfar, så blir en lugn kväll!
får se lite hur mycket klockan blir när jag kommer hem om jag slänger in något inlägg, annars blir de i morgon :)

natti!

kvällen har rullat på bra den med! har tillbringat fredagen hemma med min familj, för sara var tvungen att plugga ;)
men ganska skönt att bara va hemma en fredag också. kollade lite lets dance tills jag kom på att jag hatar de programet, så blev ännu en johan falk film. sen drog jag en road trip med mamma, aah okej vi åkte till grimsås... hämtade hem josefine som hade varit ute och ränt! så kom nästan precis hem så nu blir de ännu en film innan de blir att nana :)
så godnatt, skriver mer i morgon!

mitt nya rum va det jaa!

på väggen där ska en tv upp sen så är det klart!

bilder sen i söndags - del 2!

alla ser så jävla stabila ut!
i detta inlägget märker man att korten är tagna lite senare mot kvällen ;)

21 januari

så nu har jag kommit hem från ulricehamn, sov inte så värst länge ändå. vaknade halv 10 och då kom min kusin in så vi tävlade på något spel, så ungefär så har min förmiddag sätt ut, inte så värst händelserik alltså!

kvällens planer vet jag inte riktigt än, antingen blir de att va med sara elr att va hemma, vet mer senare! men nu ska jag kolla ännu en johan falk film, hörs senare :)

23:26

ligger just nu i min kusin säng, sover nämligen i ulricehamn inatt. har inte blivit många nätter hemma denna veckan än känner jag, haha men de är kul ibland sådär!
slutade halv 12 idag så jag och elin va dem ända som åt i skolan idag och sen va vi så duktiga att vi gick upp till simhallen och tränade på gymmet där i nästan 1:30 timme.
inte hänt så mycket mer idag, kollat på 2 johan falk filmer med min kusin så har varit en lugn och mysig kväll. Gick även sista skoldagen på 4 veckor idag, känner inte alls den där känslan "åh vad skönt" kommer sakna min klass så något enorm, de är nu man kommer märka hur alla betyder! men vi skulle nog försöka träffas en dag på lovet ! :)
men hade tänk att kolla solsidan nu, och sen nana och sova länge i morgon!
och ni som inte har sett mitt nya rum ser lite där i bakgrunden hur ljust det har blivit!

shopping

blev väldigt shopping sugen när jag satt hemma igårkväll så sprang ner till mamma och frågade om vi inte kunde beställa hem lite kläder från H&M och självklart gjorde vi de!
detta och lite till blev beställt igår!

bilder sen i söndags

hahah,!
har fler bilder, men orkar inte lägga upp dem just nu, så slänger upp dem i morgon elr på fredag!

11:50

jag är redan hemma! har varit hemma i snart 2 timmar vilket har varit underbart skönt!
men kan ju säga att jag ångrade mig att jag verkligen drog till skolan för någon viktig lektion var det verkligen inte, vilket min lärare sa igår.. så typiskt!
har inte gjort så mkt mer idag än suttit vid datan sen jag kom hem, ska ta och kolla om de finns någon bra film som man kan ladda ner så jag har lite att göra iaf ! :)

dag 10, det här hade jag på mig idag

jeans från jc, mössa och tröja från gina och halsduken är från kappahl tror jag!
blev lite naket och vågat i skolan idag, men tycker de är snyggt !

tisdag

märkte i mitt förra inlägg att jag hade skrivit fotbollsgalan? haha helt fel! menade IDROTTSGALAN, tror jag? haha
som sagt började kvart i 12 idag och slutade kvart över 1, så dagen har rullat på fort och fint! i morgon har jag också bara 1 lektion så slutar innan 10, så ska ringa och fråga om min farfar vill komma och hämta mig så jag kommer hem några timmar tidigare.
träffade iaf våra APU handledare idag, fick lite tider och sånt, är ledig 2 helger iaf, och jobbar 1!  menmen de är bara att ta emot !
fick hyffsat bra tider iaf :)
men ska kolla klart på mean girls jag började kolla på igår!

måndag kväll

har precis satt mig i soffan efter en god kvällsmat och en promenad på en halvtimme!
skulle verkligen kunna flytta till ulricehamn, skulle bli mer promenader och skulle ha mer tid för att träna på gymmet, nu får man anpassa sig efter hur skoldagarna ser ut vilket blir att jag kanske bara kan träna 1 gång i veckan.
men sitter just nu och kollar på fotbollsgalan :) inget intressant inlägg direkt, men hade bara lust att uppdatera lite :)
gammal bild där med

16:55

sitter just nu i ulricehamn ska sova här inatt eftersom jag börjar kvart i 12 i morgon!
kvällen igår va hur bra som helst, hade en riktigt bra kväll igår. kändes dock lite konstigt att dricka och så på en söndag men de funkar de också ;) blev inte så sent igår eftersom vi träffades vid 4 så somnade efter 1, men ganska skönt att de inte blev så sent. bilder kommer att komma men inte idag, jag glömde min kamera hemma och fanny har alla bilder på sin kamera, så jag får förhoppningsvis bilderna i morgon så ska försöka lägga upp dem då :) elr kom på att jag nog kanske inte tar med mig datan till skolan i morgon... hm aah vi får se helt enkelt !
men nu ska jag kolla en film !

13:42

känns verkligen inte att de är söndag idag, men de beror nog på att jag ska festa ikväll + att jag är ledig i morgon, great! tänkte berätta lite vad som händer ikväll, vid 3 ungefär åker jag till timmele där vi i klassen ska laga lite mat, dricka och ha de nice :) sen sover dem flesta över där tror jag. så kommer med bilder och sånt i morgon ;)

sen på måndag ska jag in på ätradal och hämta en nyckel och sen sover jag i ulricehamn tills på tisdag eftersom jag bara har en lektion och den börjar kvart i 12, så känns väldigt onödigt att va i skolan innan 8! så detta kommer att bli en riktigt soft vecka :) hörs senare!


hittade en gammal bild!


lördag

inte hänt alls mycket idag, gick upp lite innan 11 och gick ner och satte mig vid tv:en sen gick jag upp till datan och blev fast där hela dagen och då menar jag HELA dagen, gick ner första gången vid halv 8 typ. men har varit skönt att inte göra något alls idag.
sitter ny duschad i min säng just nu och ska snart krypa ner i sängen och nana lite, för i morgon ringer klockan halv 8, låter inte så underbart direkt.. men ska till nittorp och kolla när mina syskon spelar stt cup och deras första match börjar redan 9! och kvällen i morgon kommer bli sååååå bra , har en stor känsla av de.
men skriver mer om de i morgon :) natti!
<3

året som har varit, augusti


jobbae min allra sista dag på lager

va på nellys utförsäljning ¨

denna bilden togs då jag åkte in till borås och mötte upp elina för lite shopping, mysig dag
började gymnasiet och fick världens bästa klass, dock fattas de folk och linn går inte i våran klass :)
va i tranemo med linn och festade
besökte den sista tkvällen med en massa folk

helg !

tog 2 bussen hem idag eftersom jag inte har någon annan buss att ta hem på fredagar..
men iaf, från och med vecka 8 kommer jag att va schema lagd i studieverkstan 2 dagar i veckan tsm med elin!
behöver kämpa extra mycket med matten så jag klarar matte A.

händer inte mkt i helgen, ska till nittorp ikväll och kolla fotboll, ska även dit på söndag :) sen på söndag blir de fest med min underbara klass, känns mer än bra faktiskt ! :)


20:58

skulle ju skriva om dagens idag, och när jag kollade vad det va jag skulle skriva om va de tydligen " det här hade jag på mig idag" och självklart hade jag redan bytt om till mjukis! så sparar dagens tills i morgon helt enkelt :)

onsdag

är hemma efter en bra dag i skolan ! älskar verkligen våra onsdagar just nu, har bara 2 lektioner och slutar typ 5 över halv 12 elr vad de va. helt perfekt!
så idag gick jag, hanna, elin och fanny upp och tränade på gymmet, va där och tränade mer än 1 timme. HEJ TRÄNINGSVÄRK!
näe men ska börja ta tag i träningen, så på fredag ska jag träna igen, hoppas jag får med mig elin upp ! hon är en liten latmask (a)
men kom hem för ungefär 40 min sen så har fått lite mat i magen nu iaf, elr mat och mat! haha.
ska göra de sista på min bokrecension nu!
hörs senare med dagens :)
som ni märker har jag väldigt ont om nya bilder!

trött

som vanligt blev de lite stressigt i morse så hann inte med att skriva ett inlägg!
de va en trött louise som klev ur sängen efter si och sådär 5 timmars sömn elr något.
ännu tröttare va jag när jag kom hem och skulle börja läsa en bok som ska va klar på onsdag, de slutade med att jag somnade (a)
skolan idag va bra! hade inställd data, så hade 2 timmar då vi helt enkelt inte gjorde något.
fick en ide idag så på söndag blir de kanske lite bravader med världens bästa klass! lite party på en söndag tackar man inte nej till ;) så vi ska planera lite mer i morgon ! great!
men NU: tv:en!

söndag kväll

tillbaka till skolan i morgon då, vet inte riktigt hur jag kommer orka de, är inte ens trött nu? men ska snart försöka lägga mig ner och somna! börjar iaf med sovmorgon till halv 10 i morgon så tar halv 9 bussen, inte fel där!
har inte hänt så mkt idag, mamma tvingade mig upp halv 11, så lika bra att gå upp, satte mig en stund vid tv:en och sen har jag tillbringat min dag framför datan helt enkelt. ska bli skönt att börja skolan i morgon faktiskt, har saknat min klass väldigt mkt faktiskt och så ska de bli skönt att få tillbaka lite rutiner igen. och går inte så mkt i skolan nu, går hela vecka 2, och sen vecka 3 är jag ledig 2 dagar som de ser ut just nu, och sen dom andra 3 dagarna har jag bara 1 lektion, soft! sen vecka  går vi på APU. men kanske hinner slänga in ett inlägg innan jag sticker till skolan i morgon, får se hur mkt tid jag har över ! :)
,

lördag

sitter just nu och funderar på vilken film jag ska kolla på, har precis kollat på step up, fast hade kollat på den innan, men den är helt enkelt grym! ett film tips där :)
ska bara vara hemma och ta de lugnt idag, de va fest på vega igår men orkade inte dra dit eftersom förra gången va de inte precis så där överdrivet roligt, så stannade hemma och kollade lite film med mammsen! de funkar ibland de med. men har inte så mkt skriva, ville bara uppdatera lite, men året som har varit är jag ju inte klar med, är bara på juli elr aah ska börja på augusti, men de är bara de att jag har 3 datoret och har bilder på alla, så de tar lite tid att hitta bilder och sånt, men de kommer, vänta bara ! :)

ullared nästa !

sitter just nu i stugan nere i falkenberg, åkte ner vid 12 igår. så igår fick vi lite gäster på kvällen och dom hade med sig sin söta hund tilda som blev min kvälls underhållning, tror hon somnade i mitt knä flera gånger, sötare får man leta efter !

men iaf, ska åka hem idag och de är tur de, sitter och är lite smått sur för vi inte har fått med oss någon plattång ner? men tur att de bara va för en dag så de inte va för 1 vecka!
men ska in en liten snabbis till ullared, måste köpa hårfärg, spray och aah lite såna där små grejer ! :)

men tänkte berätta lite hur de va i blidsberg, men de va en bra kväll faktiskt ! dock sög musiken ganska hårt men de gick ändå. dansade en massa och sen sista timmen blev de telefonsnack.. kom hem lite efter 2 tror jag, eftersom jag sov hos sofia så sov även en annan av hennes kompisar där så vi låg och snackade till 4, sen somnade jag och sov till 11 då pappa kom och hämtade mig :)

näe nu måste jag fixa till mig lite mer, hörs senare :)


blidsberg

sitter just nu hos sofia, har varit här sen 5 typ så har precis käkat lite pizza!
runt halv 7-7 kommer alla andra tjejer så då blir de att förfesta lite, och senare ikväll drar vi mot blidsberg där de är fest! börjar redan känna mig väldigt taggad, hoppas de blir en toppen kväll! :)
skriver ett inlägg i morgon !

dag 9, min tro

haha vet inte riktigt vad jag ska säga om den? visst jag är kristen och har konfimerat mig och från början gjorde jag de för alla present och sånt, men sen va de liksom en rolig grej, vi hittade på så mkt grejer som inte ens handlade om ens tro. men jag går aldrig till kyrkan om jag inte behöver, vilket jag aldrig behöver. bara om de skulle va begravning, bröllop och sånt, men kan inte direkt påstå att jag är kristen!

året som har varit, juli


jag blev ganska brun

festade med några ulricehamns killar
denna bilden är från samma kväll som den ovanför, då jag och sandra festade med några ulricehamns killar i falkenberg!
festade 4 dagar på raken i glommen, ett av de roligaste jag har gjort i mitt liv!
andra dagen i glommen
trejde dagen i glommen
sista dagen i glommen, tjej gänget samlade, vilket inte va lätt att få oss samlade dom 4 dagarna! killarna fattas
träffade wannabe magnus uggla!
stekte på stranden med fina vänner!
har en jävla massa bilder från juli, men valde ut några :)

15:00

struntade i maj månad, hittade inga bilder därifrån :)

året som har varit, juni


stack till borås och kollade bio med elina

fyllde 16, de firades med kalas och p kvällen drog jag till tranemo på fest

fick tillbak mina nässelutslag, de va mkt värre än vad bilden visar

festade lite mer i dalstorp

hade spex i skolan med alla 9or på tranängskolan

hade t-shirt dag med alla 9or

lämnade ett härligt gäng

cyklade dressin första gången i mitt liv, dock ej jag på bilden

gick ur 9an glad och nöjd, festade även den kvällen, den kvällen va grym!

blev väldigt mkt shopping, köpte en klänning jag älskade

firade midsommar med min familj på dagen

på eftermiddagen kom elina och hennes familj

på kvällen drog vi till skrea med dom här tjejerna pch festade, grym midsommar!

RSS 2.0