22.10

stack hem från skolan eftersom jag mådde så sjukt dåligt där ett tag, ont i magen så att man känner spyan i halsen och väldigt ont i huvvet, ingen bra kombination de där! så kom hem vid 2 och satte mig och halvsov till en film, har mått väldigt dåligt ända tills halv 10, men mår mkt bättre nu så blir nog skola i morgon :)

nu ska jag nana, hörs i morgon :)

29/11

för de första måste jag bara säga , JAG HATAR VINTERN, så jävla kallt de har varit idag..
skolan gick fort, sen va bussen som jag skulle ta hem sen, så den kom halv 5, hur kul va de? inte alls kul. så va hemma typ 5 över 5 eftersom pappa hämtade mig nere vid bussen.
så har tillbringat dagen med lite plugg och data, har ju svenska prov i morgon så får se hur de går :)

har även fått tingsholms skolkatalog, så pinsamt, gillar verkligen inte sånt där ! näe usch :)

men ska ta och krypa ner i sängen nu, eftersom de inte blev så mkt sömn inatt ! :)


23:29

har varit väldigt dålig uppdatering i helgen, men har helt enkelt inte hunnit faktiskt !
men igår sov jag till 1, blev väldigt chockad att mamma inte ens hade försökt väcka mig? men skönt att ova iaf, tillbringade sedan min dag vid datan tills klockan va 3, då jag började duscha och fixa mig inför någon timme nere i backen tsm med en väldigt fin vän <3
va där ungefär 1 timme sen blev de för kallt, så åkte hem och fixade mig lite till, sen åkte vi ner till en annan famil i hulared, så vi va 3 familjer där. men sen stack jag och elina hem till henne, där hennes syster hade lite förfest så vi va där och va med på den. va sen hemma och somnade vid 2.

och idag kom mamma och väckte mig vid 11 och sa att vi åker till borås, så de va upp och hoppa och fixa sig lite snabbt, så på med mössa så jag slapp fixa mitt hår! åkte till media markt vilket va därför vi åkte in till borås, , mamma skulle köpa lite tillbehör till sin kamera som hon fick av pappa när hon fyllde år, men fick iaf med mig ehn tröja från HM hem. OCH JAG HAR ÄVEN BESTÄLLT NYTT LÖSHÅR! så 1000 kr fattigare.. men de är det fan värt :D så ska få de i veckan iaf, så jävla glad, ett riktigt happyface !

men ska försöka nana nu, puuuuss!


brun och mörkt hår, gillar!


fredag

slutade ju som vanligt tidigt idag, men stack och snackade med lucas och emil medans elin och sofia gick och åt.
sen efter en stund hängde jag och sofia med elin till studieverkstan och satt där och försökte plugga, men orkade inte så blev bara fb typ. medans elin satt kvar stack jag och sofia ner till torgstallet och fikade lite, alltid så mysigt att sitta där och bara ta de lungt och snacka om allt från a-ö. gick även in på lindex, dem har fått in riktigt snygga kläder så hade nästan lust att köpa en massa grejer, men nej de får vänta lite..
tog iaf 3 bussen hem så va hemma vid 4, och ikväll blir de en lung helg, ska bli riktigt skönt! typ första helgen på över 4 veckor som jag bara sitter hemma, ska faktiskt bli skönt :)

nu får de gärna bli 18 och 22 december, då händer de grejer ;)


säger bara en sak, fan vad jag saknar sommaren !





såg att bilderna blev olika stora, men ni klarar nog er !

torsdag

ska sova i ulricehamn inatt igen , och de ska bli jävligt skönt, för kan sova till halv 7 och de är inte illa eftersom man är van vid att gå upp innan 6..
men blev fan inget pluggande idag vilket jag hade behövt.. har ju prov på tisdag och de är så jävla mkt sidor så aah jag vet inte.. de lär la gå åt helvete de där!

sitter iaf vid msn och kollar robinson, niiiice.
har inte så mkt mer att säga just nu, skriver mer i morgon :)


ta vara på tiden..

jag trivdes aldrig riktigt till 100 % i min förra klass.. blev en massa trubbel i 7an och 8an som nästan fick mig till att byta skola, vet inte vad jag tänkte med där ett tag, men de kändes som de skulle ha varit bäst för mig själv och alla runt omkring. Men när jag tänker efter så va de bästa att jag kämpade och va kvar, för 9an va ett bra år, med bra kompisar. och nu efteråt när jag tittar tillbaka så börjar jag nästan alltid att gåta, har alltid sagt att jag aldrig kommer sakna folket i klassen, men ELINA är den jag saknar mest, har alltid varit VI, nu kan de gå flera veckor innan vi ens träffas och de gör ont de gör de verkligen.


hittade denna bilden på hennes blogg och började nästan gråta för vet hur bra vi hade de på den tiden..

onsdags kväll

har suttit och pluggat lite på andningen eftersom vi har prov på de i morgon, men vi ska göra de 2 och 2 så hoppas de går bra.

kvällen igår va toppen ! hade riktigt mysigt med elin och sofia, jag somnade efter 2 och dom andra vid 3.
stack till skolan idag ändå faktiskt.. fast de va tur de , låg efter med ganska mkt,men fick extremt mkt gjort idag så de känns toppen :)

ska springa upp och ta en dusch sen blir de lite mer plugg -.-


tycker om er <3

måndag & tisdag

skrev inget igår eftersom jag stack hem till farfar och sov där.
pluggade lite på kvällen och satt vid tven och smsade hela kvällen.

sov sen till halv 11 idag eftersom vi hade studiedag denna veckan också, och i morgon är vi egentligen lediga också men jag och sofia kanske drar in på en lektion ändå så slipper vi göra den lektionen på fredag börjar isf i morgon halv 1 !
men får se, de bestämer vi ikväll, sover nämligen i timmele inatt med sofia då och elin, så har laddat upp för en massa godis och ikväll blir de pizza :)



söndag kväll

sitter just nu och kollar på beck, har sett den innan så får se om jag orkar kolla klart eller gå upp och lägga mig.

kvällen igår va iaf toppen ! lite folk tycker jag, men vad ska man förvänta sig när man sätter en fest ute ambjörnarp? åkte hem vid 2 och somnade vid 3. blev väck av linns mamma lite efter 11 för att pappa hade ringt och sagt att han snart skulle komma och hämta mig. gick upp och åt frukost och fixade lite.

sen hem och fixa sig, sen drog alla i familjen utan mamma till uham och åt på kina, sen en tripp till farmor och farfar och drack kaffe och sen stack vi vidare till min farbror! så har varit en bra helg :)


fredag kväll - lördag förmiddag

kvällen igår va toppen! Ljög lite för er när jag sa att jag skulle åka långt bort, men skrev bara de för att Linn inte skulle fatta. Vi va några tjejer som hade överaskningsfest för några, så jag va alltså i Tranemo ;)
skulle egentligen åkt hem på kvällen, men de hela slutade med att jag sov hos Linn. kvällen tillbringades med ett gäng härliga människor, singstar, pizza, och en massssssa godis. Bra fredag kväll.

Vaknade halv 12 hos Linn, gick upp och åt frukost och sen lade oss i sängen igen. Åkte nog hem lite innan 2, så har duschat, ätit lite och packat, för ska snart åka till Tranemo igen, hem till Linn igen ;)
För ikväll blir de fest !
så Förfest med några brudar blir de, hoppas de blir en riktigt bra kväll !

Skriver kaaaanske sen, får se lite vad jag hinner, annars hörs vi i morgon :)


helg




kom hem från skolan för en liten stund sen, pappa hämtade mig så jag slapp ta bussen vid 2 hem, soft!

iaf, har en känsla av att denna helgen kommer bli toppen! har hela helgen planerad, så de känns bra.
vad som händer ikväll kan jag tyvärr inte nämna något om, kan berätta mer i morgon elr senare ikväll när jag har kommit hem, men åka låångt bort ska jag göra iaf!
och i morgon blir de ambjörnarp mot alla odds, sa redan från första början att jag asbolut inte skulle dra dit, men vem tror ni inte ångra sig? jo jag ! så dit ska jag iaf, kommer nog bli grymt! kommer iaf träffa min linnsan <3 känns bra !

 

skriver sen innan jag åker :)

 

 


ledig

godmorgon alla, elr när kanske inte riktigt !
vaknade vid 6 och va faktiskt pigg, blev så jävla arg, att jag aldrig kan va pigg när jag väl måste gå upp vid 6..
men somnade om till 8 och tyckte de va lite tidigt att gå upp så somnade om till 10 igen.
har inte gjort så mkt idag faktiskt, kollat tv, suttit vid datan och har faktiskt städat hela nedrevåningen, mamma ringde och tvingade på mig -.-

men nu blir de nuddlar och lite tv, sen blir de att öppna sin medicinsk grundkursbok för lite plugg, hörs sen ! :)

sängen

även fast jag är ledig i morgon ska jag snart ta och krypa ner i sängen, har sån extrem huvudvärk, vilket jag har haft nu i 3 dagar. Nästan som migrän känns de som just nu, så att sitta vid datan är bara jobbigt.

har iaf laddat ner 2 filmer så jag har något att göra i morgon, men får nog även bli lite plugg i morgon också, börjar bli lite mkt i skolan så lika bra att börja plugga när man har tid ! :)

godnatt

onsdag

sitter och kollar på the city just nu, kom hem för typ 45 min sen.
slutade halv 4 idag, fast egentligen fick man gå vid 3 men eftersom jag inte har jobbat sådär jätte mkt på estetiska lektionerna så valde jag att va kvar och fixa lite.

äntligen börjar mitt rum bli helt klart, pappa håller på att fixa den nya garderoben, tror de kommer bli riktigt snyggt!

hade bara 2 lektioner idag, så 10 st från klassen stack ner till kina och åt, riktigt gott!
och i morgon är jag leedig, ill gött !


turkiet för 1 år sedan !

måndag

dagen har rullat på väldigt fort, brukar tycka att måndagar är lite små sega, men idag gick de fort.
gick tillbaka mitt matteprov fick 10 ooäng och g va 15, så gick ju inte direkt så jätte bra..

iaf, sover i ulircehamn i natt hos rosmarie och mina kusiner, för då kan jag sova till halv 9 i morgon vilket gör tisdagarna extremt sköna !

men ska fortsätta kolla klart på svenska hollywood fruar, hörs i morgon :)


säger godnatt

någon mer än jag som tycker den här videon är grym? jag tycker de är så jävla mäktigt när 50 cent kommer in genom dörren !



söndag kväll

sitter vid fb och msn, eftersom de finns inte så mkt att göra på en söndag. Måste iaf läsa sen i min svenskabok eftersom den ska va klar på tisdag, och har nog över 100 sidor kvar, suck..

iaf, kvällen igår va helt okej! träffade både nytt och gammalt folk så de va nice.
gick och la mig vid 4 så mkt sömn har jag inte precis fått denna helgen.. men har ju sovmorgon i morgon iaf !

kom hem från Sabina vid 12, började kolla film med mina syskon, men somnade en stund så missade slutet. men kom på att jag hade sett den innan så visste redan hur den slutade.
satte mig sen och kollade på första delen av pensionsjävlar, så jävla bra !

Men nu ska jag gå och duscha och äta lite, får se om de blir någon mer uppdatering sen :)




2 bilder från igår innan jag stack till ljungsarp, inte världens bästa och finaste bilder, menmen!

party night




är färdig fixad och så nu, endel gäster har börjat komma. ska bara äta och sånt sen drar jag och elina och hämtar julia, sen party! ska även sova hos sabina i natt igen, så kommer att skriva mer i morgon !


btw, bilderna är inte ifrån ikväll !


lördag eftermiddag

kom hem precis från sabina. Hade en riktigt bra kväll igår, kom vid 8 typ och började laga lite mat.
Tim kom lite senare också, va riktigt länge sen jag träffade den pojken så de va riktigt kul att träffas !
medans tim, elina och sabina bestämde sig för att gå runt sjön vid typ 3? så gick jag och julia och sov i soffan, vaknade sedan upp till kladdkaka som elina och sabina hade ställt sig och bakat vid 5 på morgonen. somnade sen efter halv 6 tror jag.

men ska sticka och duscha nu, för sen kommer de en massa släkt för min mamma fyller år idag, grattis!
sen ikväll blir de ljungsarp igen, och då blir de fest ! :)

hörs sen !


snart 1 år sen !

friday night!

sticker hem till sabina och äger lite med brudarna, ska sova där så de ska bli myyys!
skriver igen i morgon, hoppas ni får en bra kväll ! :)


toning

mamma tonade mitt hår ikväll efter flera veckors längtan, men blev inte riktigt som jag hade tänkt. visst jag tycker om mitt hår när de är mörkt, trivs bra i de! men denna gången blev de så mörkt att jag inte kan använda mitt löshår.. sadface där ! just nu i ljuset ser de ut som att de skulle bli en väldigt stor skillnad, åh :( så får vänta några veckor tills färget i håret har blivit lite ljusare så jag kan börja använda de igen !

men nu blir de sängen :) natti!


torsdag

kom hem efter 5 idag, gick hem för första gången på flera veckor tror jag. Men de va skönt att gå en stund, hade en heldel att tänka på.. Jag hoppas du förstår hur mkt jag hatar dig just nu?  Tog iaf en fika med Elin och Sofia på torgstallet efter skolan, tack för att ni finns <3
Men som sagt, började 9, och första lektionen va omvårdnad, och de är den längsta lektionen vi har på torsdagar elr rättare sagt hela veckan, tror den är nästan 3 timmar, men de är även den lektionen som oftast brukar gå fortast, skönt de ! i morgon är de redan fredag, ska bli så sköönt med helg, har hela helgen planerad så de är niiiiice ;)


välkommen åter

är de någon mer än jag som kollar på de? så sjukt jävla bra!
går bara att inte låta bli att skratta, HAHA !

men ska iaf gå och nana nu, skulle behövt läsa några sidor i min bok som ska va klar tills på tisdag, men de får bli en annan dag. börjar 9 i morgon, fint! hörs då.


onsdag

sitter fortfarande kvar i skolan. brukar egentligen sluta vid 3 på onsdagar eftersom vi har estetiskverksamhet. men idag skulle vi kolla när skolans kör sjöng uppe i simhallen, så de slutade med att vi fick gå till halv 4 ist! elr aah halva gruppen gick vid 3, så de va jag och pojkarna kvar. så får sitta kvar och vänta tills kvart över 4 bussen.

har inget plugg denna veckan heller, så skönt! gliiid.

hörs ikväll!


kärleksaffär



jag älskar petter, han är grym!
NU - desperate housewives!

lördagen i bilder !



12:43

sitter på omvårdnadslektionen just nu, vilket är ganska segt. går igenom andningsorganen och sånt.

igår efter skolan blev de fika på torgstallet med jonte och elin, mysig.
sen efter de gick jag som sagt till farfar och sov där.
vaknade vid halv 9 och ser all jävla snö? åh jag hatar snö..

kommer att lägga in lite bilder från i lördags när vi va hos jonte, men de kommer senare, hörs då :)


bild från tranemo dagarna


första & sista

inlägget för idag !
ska nämligen inte hem efter skolan idag, ska hem till farfar och han har inget internet.

men hade iaf sovmorgon idag, de är aldrig fel att ha de efter ett lov, och i morgon har jag sovmorgon till 10 mmmmh fint !

sitter på matten nu, bara 10 min kvar och sen har vi bara engelska kvar. Ganska segt att sluta 10 över 4!

men skriver mer i morgon ist !


helgen

fredag: stack ner till elina vid 7 och strax därefter kom julia och sabina, hade en riktigt mysig kväll med singstar, skräckisar och en massa snack ! somnade runt 5. hade en riktigt bra kväll :)



lördag: vaknade efter 10 och då ville jag att vi skulle baka scones och våfflor till frukost, och jag fick min vilja igenom! åkte hem vid 2, duschade, packade och fixa mig innan min farbror kom och hämtade mig vid 5. sen efter 6 kom elin och hämtade mig för vi skulle till timmele för lite klass party, hade en riktigt bra kväll där !

söndag: vaknade halv 1 och åkte sen hem från stan vid 2. började fixa i ordning på mitt rum eftersom jag precis har gjort om så finns fortfarande lite att göra. men nu DUSCHEN!


SÖNDAG!

har börjat om från början nu kan man säga !
uppdaterade inget på den bloggen jag och sara hade tsm, men eftersom elina vill veta vad jag gör på dagarna när vi inte träffas så skaffade hon en ny till mig, snällt ! :)
den är inte riktigt klar, ska komma in lite fler bilder som elina håller på att fixa.

skriver mer om min helg senare för har lite annat att fixa just nu ;)


Fredag 5:november

elina ek är bäst, och hon sitter just nu bara och testar och ser till att allt ser bra ut.. hihi.. aaaw, sööt du är Louise <333

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0