Fredag

igår stack jag hem till sofia eftersom vi hade sovmorgon till 13:15 idag. kan ju kännas lite onödigt att gå till skolan då, men den lektionen hade vi prov så jaa..
-
sitter hemma just nu och har precis bakat upp min väska och ska snart packa om den igen! för ikväll ska jag till Nittorp till julia på trerättersmiddag och lite vin, så det ska bli jätte mysigt! :)
-
hoppas alla får en bra helg :)

Lördag

tillbringade kvälle igår med emil, kollade lite film oså. och vaknade upp halv 1 idag!
och sen stack han på julbord och då hängde jag med mamma till torsbo där vi kollade på josefine och julias lucia.
så dagen har varit lugn och just nu sitter jag med plugg framför mig, dock inte rå rockigt på en lördag.. men har man 3 prov nästa vecka så har man! och snart blir det lite grillat :)

23:38

sådär, nu är jag hemma efter min sista APU dag, tråkigt men sant.. eller kom rättare sagt hem kvart i 9.
har haft det så sjukt bra, och trivts awesome, så nu är de hela skolveckor fram till lovet som gäller, och 4 prov ska göras, kanske till och med 5 för min del.. men i morgon är jag ledig, men ska dock in till skolan på utvecklingssamtal senare på eftermiddagen.
men nu ska jag gå och lägga mig i en ren bäddad säng, fick order av mamma att tvätta mina sänglakan osv, och sen idag när jag kom hem vid 9 trodde jag att hon hade bäddad i de i min säng igen, så nu när jag kom upp till mitt rum halv 12 så står sängen obäddad... så vuxen poäng till mig som då ställde sig och bäddade!
NU - greys.

onsdag

sitter just nu hemma, vaknade gör ungefär 10 min sen. Idag börjar min APU vid 4, så då har jag ju självklart sovmorgon idag, inte fel någonstans! och sen slutar jag vid halv 9. och är ledig i morgon också. go vecka.
-
ska försöka sätta mig ner och plugga lite arbetsmiljö och säkerhet, som vi har prov på nästa vecka nu när jag ändå bara sitter hemma.
-
ha en bra dag :)

Lördag

förra helgen var det fest hos sofia, och idag ska jag bege mig mot tranemo hem till linn, där vi kommer vara några och dricka osv, ska bli riktigt roligt faktiskt!
-
ska även försöka ta tag i lite plugg, har prövning på tisdag så måste verkligen vara förberedd så jag kan få mitt jäkla g.. och nästa vecka är de min sista APU vecka, 5 veckor går fort!

RSS 2.0