28 / 2

nu har jag varit dålig igen.. haha jaja det får bli uppdateringar lite då och då!
-
har iaf börjar min praktik nu som håller på i 5 veckor 3 dagar i veckan och trivs redan jätte bra! va min andra dag idag, så slutade halv 2 så har varit hemma 35 min nu, jätte skönt att komma hem tidigt och bara gå och lägga sig i sängen och kolla lite film, inte alls fel!
-
hann iaf med ett träningspass på 30 minuter igår uppe på gymmet, bättre än ingenting tycker jag, blev 30 min hårt pass på crosstrainern och tog sedan 4 bussen hem. och ikväll blir det spinning!
ge mig sommar!!

18 februari

skulle egentligen ha skrivit ett inlägg här igår men den tiden fanns inte!-
började med att gå upp halv 9, kokade två ägg och sen tog jag en promenad på 40 minuter ner till hulared och mötte elina! där tog vi ett ordentligt träningspass, var där från 10:15 till 12:30 och sedan gick jag nästan hela vägen hem sen innan pappa kom och hämtade upp mig.
-
senare va de bara hem, äta och duscha och sedan vidare ner till elina och fixa sig innan vi skulle åka till tranemo och fira vickan som har fyllt 18, var en mysig kväll med god mat, trevligt sällskap och go dricka!

torsdag

Sitter just nu i soffan efter 1,5 timmes träning, mat och en dusch, härligt säger jag! Så just ju sitter jag bänkad framför tv:en och mobil bloggar, inte direkt något jag tycker om men orkar inte gå och hämta min dator, hihi, trevlig kväll alla!

15 Februari

nu har jag varit jätte off igen..
-
men har varit med emil från i torsdags tills idag, vi har inte gjort så jätte mycket men kollat film, va ute på en 50 minuters promenad i Lördags och i söndags stack vi in till gymmet och körde 1 timme och 40 minuters långt pass, åkte även in i måndags och körde 2 timmars pass. och i tisdags var det alla <3 dag, vi stack in till borås och åt på thai silk och sen blev de lite shopping, kom sedan hem då var det bara att byta om och så åkte jag ner till byn och va med på ett spinningpass! känner att det har varit mycket träning denna veckan men så skönt! och idag onsdag åkte emil hem och när han åkte hem började jag ta tag i plugg högen här hemma, har inte så mycket men har dock prov när vi kommer tillbaka efter lovet i social omsorg så kände för att börja lite lugnt idag, så ska strax upp och ta en dusch och bara njuta av mitt lov!

22:35

Åh nu har jag varit off igen.. Men det började faktiskt med att våran tele gick sönder vilket betyder att vi då inte har något internet.. Men nu dem senaste dagarna har jag bara glömt av ! Men igår var jag på vårdcentralen och tog äntligen bort min blod böld på axeln, och idag var jag hemma från skolan pga min mage som ibland spökar, tackar mina magpiller som jag fick utskriven av en läkare i somras då min mage var som värst. kommer även vara hemma i morgon också :-) så ska försöka förbättra mitt bloggande!!

RSS 2.0