helg!

äntligen är det helg, så sitter hemma hos sofia nu och har precis färgat hennes hår med elin!
tror nog de kommer bli fin fint! :)
-
angående mösa så är de en långpromenad med en massa stationer osv, så våran start tid är 10:37 ganska lagom faktiskt! och vårat tema är byggarbetare, hihi.
sen när vi kommer hem därifrån så hinner jag nog inte uppdatera, men ska försöka få ett automatisk inlägg imorgon bitti och i morgon lite senare mot kvällen :)
-
ikväll blir de bara mys och ta de lugnt, och även TAGGA!

torsdag

inte skrivit här på några dagar, varför? jo för det händer en massa saker, väldigt tråkiga och jobbiga saker just nu, vill inte gå in på något eftersom det är alldeles för privat, men har mina vänner som jag kan prata med när jag känner att jag orkar, tack <3
-
är i fullt shå att packa, för i morgon ska jag hem till min underbara vän sofia, känns som jag jämt är där? haha mysigt! och sen på lördag ska vi gå mösa, är så jävla taggad! va dock inte taggad förra veckan efter allt som har hänt de senaste, men nu tycker jag att de ska bli grymt roligt! ska försöka skriva lite mer information i morgon om vad detta är och vad mer som händer, för nu ska jag packa klart och sen lägga mig i sängen och kolla dem sista avsnitten av gossip girl, säsong 4!
godnatt :)
-

söndag

hade en jätte mysig kväll igår med elina! vi ät god mat och god efterätt!
-
tror nog ingen har så många roliga minnen som vi har, satt och snackade hela kvällen om minnen från förr, va en toppen kväll verkligen!
-
Idag har jag legat i soffan och degat med min dator och gossip girl hela dagen :)

10:32

idag skulle egentligen jag och julia ha dragit till borås för lite shopping, men vi bestämde oss sent igår kväll när hon kom hem att vi struntar i de. vilket va ganska skönt faktiskt, har inte sovit en ända lördag på 5 veckor utan att behöva ställa klocka!! så får bli shopping en annan dag :)
så idag hinner jag att baka och fixa lite andra små saker :)
hoppas alla får en fin lördag!

fredag

kom hem för en stund sedan, har varit ute på vandring idag med hela 2an på skolan...
jaa hur ska man sammanfatta denna dagen? ont i fötterna, bena och TRÖTT! men annars var väl vandringen helt ok, men inget jag har lust att göra om direkt :)
helgen blir lugn, ska nog ner till elina i morgon för en liten myskväll, så det ska bli jättekul att träffa henne!
men ikväll får gossip girl bli min underhållning!

<3

saknar dig! hoppas vi ses snart, jag älskar dig <3

onsdag

jaa även denna skoldagen är avklarad!
har varit hemma snart 1 timme, så kom hem 1 timme tidigare, så skönt! så har druckit lite kaffe och sen ska jag försöka mig på att göra min egna islatte, får se hur de går! haha.
har haft 2 lektioner av extra matte idag, gör allt för att jag ska få mitt g så fort som möjligt, ska göra en prövning i oktober eller november, tror de va i november om jag inte har helt fel, och då SKA jag ha ett G !

fredag

sitter just nu hos emil, vi båda sitter och nördar sims på facebook (a) social fredag.. haha!
blir väl att lägga sig hyffsat tidigt idag, för i morgon blir det en hel dag på liseberg! :D
inte hänt mkt idag, hade stads orientering på idrotten idag, tur att jag hade sofia med mig, haha.
ska väl gå och pussa lite på memil nu.

7 månader

jag älskar dig!!! <3

- nytt

bilden är verkligen inte rättvis mot väskan...

torsdag

ännu en skoldag avklarad!
har varit hemma snart 1 timme, så har inte hunnit med så mkt. druckit lite chai tee och ätit sofias jätte goda muffins!!
i morse hade vi sovmorgon, så fortsätte med bussen hem till sofia, fikade och drack lite kaffe innan det var dags för att sticka till skolan.
måste idag fixa klart mitt historia och psykologi arbete så jag har det klart! och sen börja packa inför en helg hos emil! lovar att jag ska lägga upp bild på min väska sen med :)

tisdag

kan börja att säga att jag fick min väska igår, happy! helt klart värd 900 kr!
ska försöka ta någon bra bild och lägga ut någon dag.
jaa inte hänt så mycket eftersom veckan precis har börjat. men tog en fika med mina supervänner sofia och elin idag på Bar Prego som vi gillar mer och mer.
kom hem efter 5 idag, lade mig i sängen direkt och kollade gossip girl, snart klar med första säsongen.
i morgon är det skolfoto också.. usch gillar verkligen inte sånt! men nu väntar några avsnitt av gossipgirl och sen sängen :)
emil, jag älskar dig! <3

helg

slutade halv 1 idag ungefär, så tog 72an ner till stationen och tog bussen med sofia och elin till timmele, så sitter just nu hemma hos sofia och väntar på hennes goda citronpaj! så jäkla god är den!
helgen kommer att vara lugn, ska hem till emil senare i eftermiddag och spendera hela helgen där, och i morgon vet jag iaf att det blir kalas på kvällen för min kusin emma, så blir en lugn och mysig helg :)

torsdag

kom hem för bara en liten stund sedan, hade ju som sagt sovmorgon idag!
kunde sova ändå till 9, så jäkla skönt va de. hann till och med äta frukost idag i lugn och ro, inte ofta det händer.
och sen har vi bara haft goa lektioner, så denna dagen har gått väldigt fort! och det är redan fredag i morgon, härligt.
så idag händer inte mkt, lite film pch packning är vad jag kommer ägna min torsdag till :)

RSS 2.0