Tisdag

har fått lite skäll av både emil och sofia idag att jag ska uppdatera min blogg.. så lika bra att göra de nu då!
praktik idag med, gick bra och var lugnt, för var med på lite möten osv. och sen var det sista gången på körskolan idag, teorin då. så passade på att boka min första körlektion, nervös tjej! men får väl hoppas att det går fint :)

LEDIG

Medans dem flesta var lediga igår hade jag min APU, men eftersom jag jobbade i lördags så är jag LEDIG idag. Så sov till efter 10 ungefär, sedan dess har jag bara suttit och kollat på Greys Anatomy. Ska försöka ta tag i lite plugg idag också, men de får vänta några timmar, för just nu ska jag fortsätta mitt maraton och även äta lite mat :)

19 november

kvällen igår blev mer än lugn, åkte till hestra där min morbror och hans familj bor, åt lite osv. sen åkte vi hem hyffsat tidigt eftersom att idag skulle jag upp vid 6 och göra min APU, dagen gick jätte fort så det var inga problem alls att jobba idag :)
-
kvällen kommer bli lugn också, är ganska trött så får bli en bra film ikväll!

onsdag

ligger just nu i sofias säng nyduschad, vi har precis varit på bio, denna gången blev det den nya twilight filmen, kan bara säga de, SÅ GRYMT BRA! jag har aldrig direkt varit ett jätte stort fan av dessa filmer, men denna var den bästa av dem alla, så jag rekomenderar den :)

inlägget som skulle ha kommit upp vid 1!

sitter just nu hemma hos sofia, var här i morse och lämnade av lite fika till henne som jag hade bakat och sen drog vi vidare till skolan på en mediadag. så nu står sofia i köket och lagar mat, det är så det ska vara helt enkelt! haha.
och ikväll har vi körskolan :)

14 november

ny vecka igen, och denna veckan började jag med att vara med på vårdcentralen över dagen, har ju som sagt fortfarande APU, och det var också väldigt roligt att få vara med där idag :)
-
helgen har varit bra den med, i fredags kollade jag bio med emil, det blev in time. grym film för er som inte har sett den ;)
och sen i lördags hängde jag med emil och hans familj till göteborg där det blev shopping och lite mer bio.
och sen igår var det farsdag och mamma fyllde år, så det firade vi med lite kalas här hemma :)

9 november

nu har jag varit jäkligt dålig på att uppdatera de sista.
men orsaken till detta är att jag tillbringade 1 vecka i egypten med min familj plus mina kusiner och min farbror, hade det jätte bra! fint väder hela veeeeckan, varmt i havet och aah, de va toppen helt enkelt.
- sen gick min älskade mormor bort av en korttidssjukdom, så har inte känt någon större lust till att blogga helt enkelt.
-
-
Men nu är min APU igång, ska vara ute 3 dagar i veckan i 5 veckor, ska bli riktigt roligt faktiskt!
igår var jag ute i hemtjänsten och idag var jag med sjuksköterskorna på ekero, har trivts riktigt bra på båda ställena faktiskt, och det ar varit riktigt roligt, och då tänker säkert vissa, hur kan de vara roligt? och jag tycker att det är riktigt roligt för att jag lär mig, och man även ser hur många äldre uppskattar vårat jobb!
men i morgon är det tillbaka till skolan igen :)
-
har även hunnit med att baka sofias citronpaj, den står just nu i ugnen och är alldeles strax klar, gott! :)
och idag har jag även 9 Månader med min lilla pojk idag :)) <3

party

2 bilder sen halloween festen i fredags!

<3

älskade mormor, hoppas du har det bra där uppe i himlen, vi tänker på dig och vi älskar dig ! <3

RSS 2.0