00:40

blev lite mer solning senare och sedan blev de dusch och fix för vi fick gäster.
ät räkor,paj och kräftor, riktigt gott!
sen tog jag, josefine och julia och 2 av deras kompisar cyklarna in till skrea för glass ätande på tre toppar, och sedan gick vi ut en sväng på bryggan och sen cyklade vi hem.
så sitter på våran altan, är riktigt varmt ute, älskar när det ä sånt här väder på sommaren!
men nu funderar jag på att sova faktiskt!
natti.

sol!

det är toppen väder ute, så har legat nästan 2 timmar ute i solen och mer ska de bli!
hörs senare!

fredag

sitter och kollar på tv själv i stugan just nu.
blev en sväng till stan idag, köpte 2 par bikinibyxor, en jacka, läppstift, och en fotlänk och en bh, tror det va allt jag fick med mig hem!
sen åkte vi hem och åt och sedan bar de av till skrea med mormor, morfar, josefine, julia och kusinen albin för lite minigolf, slutade med att jag förlorade... sen stack vi och käkade lite glass, så har haft en väldigt mysig dag! i morgon får vi se vad de som händer!

Falkenberg

jag vet, jag är riktigt dålig på att blogga, men ska försöka bli bättre sen när skolan börjar igen!
är nere i falkeberg igen, kom ner idag. så va hemma hos emil i 5 dagar, har haft de jätte mysigt med världens bästa kille!
så kom precis hem från mormor och morfar, har varit där och ätit lite och haft de mysigt, så snart blir de sängen och i morgon blir de stan!

Lördag

sitter just nu och dricker lite kaffe, och ska snart gå och fixa mig och sen väcka emil!
för idag ska jag åka hem, elr ska hem till emil i några dagar, tror de blir tills på torsdag och sen åker jag tillbaka hit ner till falkenberg och tillbringar min sista semester vecka här!
sen börjar jag jobba 1 vecka till och sen är jag ledig några dagar och då har jag lite planer :)
nu ska jag gå och fixa mig, får la se när de blir en uppdatering nästa gång ;)
puss

måndag

har varit jätte fint väder hela helgen här nere i olofsbo, men idag var det alldeles för varmt för att sitta uppe vid stugan, 35 grader va det när klockan bara var halv 11, så vi drog oss ner till stranden vid 12 och låg där i några timmar.
har duschat och sånt nu så nu väntar jag på att maten ska bli klar, grillat står på schemat idag!
har inte så mkt mer att berätta faktiskt, men jag har de toppen här nere!


fredag

sådär nu har jag packat klart allt och dammsugit mitt rum och lite sånt, så nu har jag sommarlov i 4 veckor sen börjar jag jobba igen, inte mkt till sommarlov här inte!
men sen när pappa kommer hem så ska vi börja dra oss ner till stugan, och tillbringa någon vecka där, kommer bli toppen!
har med mig min dator och internet dit ner så kommer uppdatera lite då och då!

torsdag

nu va de ganska länge sedan jag skrev här igen, men kanske är dags att börja lite smått nu när de är 3 som tjatar på mig? ;)
näe men kom precis hem till ett tomt hus, innan har emil varit hemma när jag har kommit hem från jobbet. Han kom i fredags och åkte hem idag, så de känns konstigt att vara själv nu..
men stack från jobbet en stund på förmiddagen och åkte till tranemo för att åka till vårdcentralen, slutade med att jag kom ut med lite tabletter och att jag även fick reda på att jag har en infalmmation ovanför magsäcken, inte konstigt om jag har haft ont i magen!
men ikväll händer det inte mkt, packa, film och sen sova tidigt!

RSS 2.0