19 Januari

Idag stannade jag hemma från skolan för jag hade riktigt ont i magen, inte ett vanligt magont inte!
så gick upp vid 9 och kollade lite greys och åt apelsin, och sen blev jag fast. när klockan var 2 slutade jag kolla och gick ner och gjorde en kopp tee och åt lite frukt, så just nu sitter jag vid köksbordet och försöker få lite plugg gjort innan denna dagen är över! Har nämligen prov nästa vecka i samhällskunskap!
-
och påtal om samhällskunskap, så ska mitt individuellaval vara inlämnat i morgon.. och jag är fortfarande inte helt hundra på vad jag ska välja, tror dock de blir samhällskunskaps B och Matte B, hm.. får ta och tänka lite mer på detta tills ikväll :)


20:14

Sätter mig vid tv:en och kollar idrottsgalan med en kopp jordgubbs te, trevlig kväll !

sovmorgon

Idag är det måndag, och då har vi sovmorgon till 13:05, så ställde klockan på 8 idag och sen stack jag och mamma till frisören, så nu har jag äntligen klippt mig! klippte mig senaste i midsommar...
Så just nu sitter jag vid köksbordet och dricker lite te, känns väldigt skönt att inte behöva stressa, för åker in till skolan vid 11 :) Och sen slutar vi vid 4, så inte så jobbig dag direkt :)

söndag

Igår ställde jag klockan på 10 och gick upp och tog på mig träningskläder och sen skjutsade mamma mig till bussen, åkte in till ulricehamn och gjorde ett 45 minuters pass, och mötte även upp emil där inne. så vi tog sedan bussen hem till mig vid 2. sedan tillbringade vi resten utav kvällen med greys, så bra!
-
och idag pallrade vi upp vid 12, åt frukost och började kolla lite mer greys, och sen åkte emil hem. och just nu sitter jag vid köksbordet och försöker hitta motivation till att plugga, har nämligen Psykologi prov på tisdag.. vilket inte är någon faavorit!
-
men ska fortsätta med mitt pluggande, och senare blir det dusch och greys!

bussen

Fick en kick och kände att jag ville börja blogga igen!! Så just nu sitter jag i bussen hem, började kvart i 12 idag, så fick en go sovmorgon. Jaa, på den senaste tiden har det hänt ganska mkt, jag har börjat träna och hittat motivationen till att det är roligt. Börjat lite nya kurser på gymnasiet nu med, roligt de med :-) Jaa det va nog allt just nu :-)

RSS 2.0