året som har varit, april


tillbringade lite tid nere i stugan


umgicks med härliga vänner


va tydligen efterbliven?


gammla minnen kom fram :)

året som har varit, mars


blev taggad på en bild på fb och insåg hur lätt allt va när man va mindre!


fick jobb på lager 157.

har inte mkt bilder från mars heller, eftersom jag är väldigt dålig på att ta kort, kommer mer sen mot sommaren!

året som har varit, februari


umgicks med några härliga tjejer!
festade även i dalstorp!

har nästan inga bilder alls från februari, så ni får nöja er med dom här :)

året som har varit, januari



firade nyår med ett annat härligt gäng!


blev tsm med mitt ex igen..

festade i dalstorp!


började även med löshår!

31 december

i morgon är de ett nytt år, vilket jag tycker känns ganska hemskt, har varit ett bra och ett jobbigt år. men de har hänt så mkt detta året så känner att jag inte riktigt är redo att gå vidare till ett nytt år..
vet att jag kände exakt så här förra året också, och jag vet varför också men de är något som jag håller för mig själv.. så är inte alls taggad som alla andra på nyår,
skriver ett inlägg senare..

dag 8, ett ögonblick

åh så svårt att skriva om ett ögonblick när man har varit med om så många, men de första som kom upp i huvudet när jag kom att tänka på ett ögonblick va faktiskt allra första dagen på gymnasiet. kommer in där i aulan helt själv och har ingen aning om vart jag ska sitta elr vart jag skulle ta vägen, för första gången på länge va jag rädd, haha men som tur va så såg jag olivia och satte mig jämte henne och några andra, och sen började upp ropet och man skulle räcka upp handen om man va där, inte lite pinsamt elr? för tillslut stack dom jag satt med eftersom vi inte går samma linje så där satt jag helt själv, och så blir våran klass uppropad, och jag trodde jag skulle dö, pinsamt! men första dagen gick bra, och detta är ett ögonblick jag faktiskt nästan skrattar åt för tycker de låter lite töntigt ;)

28 december

så, äntligen skriver jag ett inlägg!
men kommer inte att berätta om min jul just nu iaf, orkar verkligen inte de!
igår stack jag till elin och tillbringade en väldigt trevlig kväll med några andra tjejer från klassen.
åt väldigt god mat och kollade på film och myste! och sen när sofia kom så körde vi julklappsleken, vann ett fint armband, ett spel och lite godis, inte fel! sen efter de stack vi ner och gjorde lite glögg, och till de åt vi pepparkakor. sen åkte dom hem och jag tillbringade min natt hos elin. satt uppe en stund och snackade en massa, vilket behövdes, så tack hjärtat!
så idag har jag bara tillbringat min dag med en film, bra dag :)
slänger upp lite bilder sen igår!

fest



ikväll blir de party!
kommer att tillbringa kvällen i vegby, så hoppas på en bra kväll!
men nu blir de förfest i dalstorp!

just de, har ju inte berättat om min jul, och har inte skrivit dagens, men har sagt såhär att jag kommer skriva dagens lite då och då när jag hinner!

ha en bra kväll för de ska jag ha :)

dag 7, min bästavän

hann verkligen inte skriva dag 7 igår tyvärr, tiden bara rann iväg och sen va de fest! men berättar mer om de senare :)
min bästavän har alltid varit elina, kunnat berätta allt och skrattat åt samma saker. och i klassrummet och vi inte satt jämte varandra och de hände något som vi båda tyckte va roligt men inte kunde visa så kollade vi alltid på varandra och visste vad den andra tyckte.
träffas och snackar inte lika mkt längre.. men hon betyder fortfarande väldigt mkt för mig!
sen började jag gymnasiet där jag träffade riktigt härliga männiksor! så kan helt enkelt säga att jag har mer än 1 bästavän, för elin är den som jag nog umgås mest med i skolan och på fritiden just nu, och är väldigt glad att vi har kommit varandra så nära.
ÄLSKAR ER !


lov som fan

sitter hemma hos sofia nu, stack hem till henne efter vi hade slutat idag :)
så har fixat klart listan tills i kväll och sånt.
vid 1 sticker vi upp till lokalen vi har hyrt och fixar i ordning lite, och sen tillbaka till sofia för lite fix och alkohol, nice!
hoppas de kommer bli en bra kväll och att allt går som planerat! hörs senare med dagens :)

dag 6, min dag!

vaknade som vanligt av att klockan ringde 05:40 men snoozade 10 min.
sen gick jag upp och borstade tänderna och tvättade mig och tog på mig kläder. sminkade mig och sen stack jag till bussen vid 7.

har inte hänt så mkt idag, men hade engelska första lektionen och sen på op lektionen blev de film och sen fjäskade vi oss till inställda matte så hann att ta 2 bussen hem, underbaart!

satte på en bra film när jag kom hem och somnade, vaknade någon gång vid 7 av att mamma hade kommit hem, så stack upp och tvättade mitt löshår och sen slängde jag mig in i duschen.

sitter just nu här och ska strax dra ner till tven :)


hittade en vääldigt old bild !

dag 5, vad är kärlek?

när jag hör ordet kärlek är de första jag tänker på kärleken till sin pojkvän! kärlek är för mig en underbar känsla vilket alla någon gång i livet borde uppleva, har man inte upplevt de har man inte levt livet fullt ut.
men sen finns en annan kärlek som till sina närmaste vänner, sina djur och kanske till och med en idol?
jag har aldrig haft ett djur eller en idol så en kärlek till de vet jag inte hur de känns.
men kärlek till mina närmaste vänner de är det bästa, skulle aldrig klara mig utan mina vänner för dom är verkligen bäst och gör mina dagar till dom bästa!
sen finns de även stunder då jag känner att kärlek inte borde finnas, kan hata den så mkt att jag aldrig skulle vilja bli kär igen..  vilket jag känner väldigt ofta, för har blivit sårad så mkt men ändå upplevt äkta kärlek.
så svårt att förklara vad kärlek är och betyder för mig, men så här mkt kan jag iaf berätta om den!

lördag kväll !

tänkte berätta lite om kvällen igår som va riktigt bra !
kom hem till sofia vid 5, då dom höll på att laga mat så vi väntade och äta tills alla hade kommit, sen efter maten började vi dricka, körde öl - spelet och sånt, tror vi va nästan 15 pers hos sofia, grymt kul! :)
sen drog vi till blidsberg runt 9 och stack hem vid halv 2 så va hemma lite innan 2. hade tänkt att sova vid 3 typ men då ringde min bebbo lucas, så snackade med honom nästan 1 timme, nice där !
så åkte hem från sofia runt 12. och sen va de dags för kalas, där jag tillbringade hela min eftermiddag åt min kusin som fyller 10 den 22 december, tror jag (a) men nu blir de datan :)

dag 4, det här åt jag idag

inte precis så att jag springer runt med en kamera och tar kort på allt jag har ätit, så fick bli en äcklig google bild.
detta utan ärtorna!
har nämligen varit på kalas idag så därför jag har ätit sånt här idag !
vilket meningslöst inlägg egentligen, hahah

dag 3, mina föräldrar

vet att jag lovade att jag skulle skriva dag 3 idag också men hoppar över och skriver om dag 4 i nästa inlägg ist !

fredag kväll !

tänkte berätta lite kort om min kväll igår eftersom jag fick lite tid över innan jag sticker på förfest hos sofia!

slutade vid 11 igår och hängde med elin ner till stan och sen upp till skolan igen och hämta min väska och där mötte jag upp frida, hängde med henne till vårdcetralen och sen stack vi hem till min farbror och va där och fixade oss inför kvällen :) stack till lucas efter 7, och där va då oskar och emil och sen lite senare på kvällen kom även simon! hade en väldigt bra kväll där och stack hem lite efter 3.

så har sovit i stan i natt och idag vaknade jag upp vid 1 och fick lite små panik för vid 5 ska vi va hos sofia, men nu är jag klar och väntar på att fanny ska komma och hämta mig och sen ikbäll blir de fest !

hörs mer i morgon :)

15:37

dag 3 ska egentligen handla om mina föräldrar men just nu har jag helt enkelt inte tid att skriva om dom, och har egentligen inte tid att tillbringa en ända minut framför datan, men ska bara uppdatera lite fort med att säga att jag skriver dag 3 och dag 4 i morgon ! :)


dag 2, min första kärlek

jag vet inte om man kan säga att jag har varit kär 2 eller bara 1 gång, de är något som jag aldrig har kommit på, kanske låter konstigt att man inte vet om man har varit kär 2 gånger elr inte men de är så de ligger till!
jag har egentligen alltid varit stark och klarat mig själv men i 8an sänkte jag mig så hemskt så mådde riktigt dålig där ett tag vilket gjorde mig till en väldigt osäker tjej, vilket jag tror alla tjejer upplever någon gång i livet.
men i i vårterminen i 8an i mars så va de dags för prao och jag va som sagt ute lite sent i tid med att skaffa en plats, så min släktning är idrottslärare på en högstatideskola som ligger i timmele som ligger utanför ulricehamn. träffade en massa folk, men de jag inte visste då va att jag skulle komma därifrån kär.. haha.
skrattar lite när jag tänker på de, för det va där jag hittade min första kärlek! va där i en vecka och hade faktiskt väldigt skoj! folk addade mig på msn och sånt så började snacka med folk vilket jag tyckte va väldigt kul! men de va alltid en kille som jag kände mig mer intresserad av, vi började smsa och skriva lite på msn och sånt och sen någon vecka efter där bestämde vi oss för att träffas ! åkte hem till honom en lördag och allt gick väldigt fort och vi blev tsm. vårat förhållande va inte riktigt dans på rosor som man säger, de va bråk, tjaffs och tårar och jag mådde mer dåligt än bra under den tiden, så vi bestämmde oss för att gå vidare en dag i augusti..
jag stack till turkiet mindre än 1 månad efter vi hade gjort slut och de va nog de bästa jag kunde ha gjort, komma ifrån sverige och alla minnen och bara leva livet i turkiet ! kom hem och kände att allt va glömt och kunde börja om från noll igen.
sen i januari i år tog vi upp kontakten igen och började träffas och blev tsm igen, och den här gången mådde jag så extremt bra, va kär och allt kändes så rätt! vi kunde bara träffas på helgerna eftersom vi bodde en bit ifrån varandra. de gick bra i 2 månader tills de blev lite bråk och sånt vilket gjorde att vi kom längre och längre ifrån varandra, men vi försökte igen men i maj klarade jag inte av de längre och valde att ta en paus, vilket va extremt jobbigt för mig men valde att stå upp för mig och göra de som jag kände att jag mådde bäst av.
hoppas ni har orkat läsa igenom allt jag har skrivit ! :)

dag 1, om mig!

jag heter Louise Segervist fast folk brukar kalla mig som lollo, lojsan och lajsan får höra lite olika beroende på vart jag är! är 16 år men fyller 17 år i juni som är typ om 6 månader. bor i en liten håla som heter hulared, trivdes väldigt bra här som liten och grät varje gång mina föräldrar bara nämnde ordet flytta, men nu när jag vill flytta till ulricehamn så verkar ingen så på mer än mina syskon ! har 2 syskon som är tvillingar på 14 år och en mamma och pappa. vet inte riktigt hur jag ska förklara mig själv, glad, och oftast positiv men är oftast väldigt rak med grejer, brukar säga vad jag tycker och tänker, vilket är en bra och dålig egenskap, ibland får man ta och hålla käft. är livrädd för ormar, kan inte kolla på en orm utan att jag ryser i kroppen, mår verkligen så äckligt dåligt av att se än. har ju dock bara sett 2 ormar och den ena va död.. och höll på att få panik! visst jag har sett ormar på universeum och sånt men aah ute i naturen menade jag mer.
går första året på omvårdnadsprogrammet på tingsholm som ligger i ulricehamn. varför jag valde att gå där är en massa saker, en sak är att jag va så trött på tranemo och ville komma till ett nytt ställe och lära känna nytt folk. och jag trivs extremt bra, skulle verkligen inte vilja byta!  mitt favorit ämne i skolan va svenska, men sen jag började på gymnasiet så har jag verkligen ångrat mig! har inget favvo ämne längre. och matte som jag hatade innan har jag faktiskt börjar gilla! gick ur 9an med 210 poäng och höjde mig i 3 ämnen den sista terminen vilket jag va väldigt stolt över! för första terminen i 9an kände jag att skolan låg på botten, va så skoltrött så sänkte mig och fick massa dåliga resultat på prov och de motiverade mig inte till att bli bättre heller, men jag lyckades och gick ur nian nöjd.
har en sommarstuga som ligger i olofsbo nere i falkenberg med egen tomt och sånt, ser havet från våran stuga och de är där jag tillbringar minst 3 veckor varje sommar och trivs som bäst på sommaren när jag är där nere. så om mina föräldrar skulle få för sig att sälja ( vilket dom inte kommer) skulle jag bli så extremt besviken! det är liksom mitt andra hem ! :)
finns nog inte så jätte mkt mer att säga, hoppas ni orkade läsa allt !

gör som alla andra!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Min jul
Dag 25 – Min fritid
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

onsdag

sitter framför brasan och försöker plugga lite, men de går inte bra. är absolut inte motiverad till något som heter prov elr plugg för tillfället, kommer in i endel perioder där jag känner att allt som har med skolan att göra kan dra åt helvete, tur att man har världens bästa klass !
hade bara 2 lektioner idag, på op lektionen bakade vi en massa som vi ska äta i morgon, mmmh inte fel!
sen hade vi estetiskverksamhet där jag gjorde mitt omprov och fick ett g (a) fick även reda på mitt data prov jag gjorde förra veckan, ett g där med, tror vi va 3 i klassen som fick ett g haha...
stack sen ner till stan med elin och fikade lite och tog sen 3 bussen hem, så har varit en toppen dag ! :)
en bild från vega i år!

14/12

fick lite klagomål av lilla Elin idag att hon tyckte jag va dålig som inte uppdaterar varje dag!
så ska FÖRSÖKA skriva lite varje dag ;)
dagen har rullat på bra, har inställd svenska ända fram till jullovet som är om en vecka i morgon, väldigt skönt.
har även börjat ta tag och planerat en massa för våran fest idag, hoppas att de kommer bli bra, men de är svårt när de är sån kortvarsel... men vi får göra de bästa av de, fest blir de iaf, vilket folk borde va glada för ! :)
så nu är de fest på lördag vilket jag är extremt taggad för, och har ingen aning hur många gånger jag har nämnt de? men min blogg! och sen fest den 22 och såg även på fb där någon frågade om de skulle va folk som va intresserade av fest i vega den 25? vet inte om de va något seriöst men skulle va extremt kul! och sen är de nyår ;) och har lite små planer där med, är bjuden på en hemma fest i uham och är väldigt sugen på att dra dit, så tror nog de blir så :)
resten av kvällen kommer spenderas av plugg av idrott och matte, lite OC och dh ! :)
ha en bra kväll :)

söndag

ännu en söndag som snart är avklarad, skönt! för gillar inte söndagar, hellre en måndag än en söndag faktiskt.
har precis duschat och sitter nu i en massa mjukiskläder, väntar på att mina kusiner, farbror, farmor och farfar ska komma så ska vi fika lite och så.
har inte hänt så mkt idag, kolla OC är de ända, men är fortfarande bara på säsong 1, känns väldigt segt eftersom jag har tillbringat nästan 2 dagar med att kolla.
i morgon försvinner min sovmorgon, mindre kul. bara för skolan har Lucia och man va tvungen att dra dit och kolla. de svider faktiskt..
men ska ta och läsa lite bloggar och sånt innan dem kommer , puuuuss

23:20

har precis tagit en paus av mitt och julias OC maraton, fast har bara kollat 8 elr 9 avsnitt men de blir nästan 9 timmar så va verkligen tvungen att göra något annat en stund.
kvällen igår va väldigt bra, åt väldigt god mat, kollade film, kollade och kollade vi somnade. somnade nog vid 12 och jag vaknade sen upp vid 3 och då låg vi i soffan så väckte dem andra så gick vi upp och la oss i sängen.
gick upp lite innan 10 idag tror jag, gjorde vofflor så åt de med grädde,sylt, marsmallows och chocklad, bra frukost! sen skulle jag egentligen till elin idag, men blev inte alls så.
men ganska skönt att bara vara hemma också!
och nu är de bara 1 vecka kvar till festen i blidsberg, är riktigt taggad!
puuuuss

nittorp

sticker hem till julia i nittorp och har lite myskväll, ska bli väldigt mysigt !
sover där inatt så skrver mer i morgon, ha en bra kväll ! :)


ledig

sitter just nu och kollar på robinson, men eftersom de är reklam så hinner jag slänga in ett inlägg :)
eftersom jag har varit ledig idag så passade jag på att sova till 10, vilket va underbart! egentligen borde man va ledig minst 1 gång varje vecka..
har tillbringat min dag med film, den nya saw filmen, den nya paranormal entity som den hette, the back up plan.
så har varit en lugn och skön dag, och i morgon är de fredag, vilket betyder helg ! skönt :)

8/12

har varit lite segt med skrivandet här denna veckan, finns inte så mkt mer att skylla på än att jag bara inte har tagit tummen ur röven och satt mig ner och skrivit.
åkte hem till karro igår och hade en myyysig kväll där! kollade tv, va ute med hunden, snackade en massa, riktigt mysigt <3
och idag gjorde jag mitt svenska prov och fick vg-, nöjd? ohja ! hade inte pluggat något precis så får va väldigt nöjd med de där. men sen fick jag tillbaka mitt analog prov, hej ig! så omprov nästa vecka, mindre kul.
och får inte glömma att säga att jag är ledig i morgon så nu ska jag ta och njuta av en riktigt bra film,
puuuss

2 cool 4 school

tillbaka i skolan igen efter en lugn och skön helg!
kan ju bara säga att lucian i år gick liiiiiiite bättre än förra året, mer detaljer behöver jag inte gå in på här !

iaf, slutade vid 4 så när jag kom hem hade mamma gjort våfflor och städat mitt rum, bra måndag elr vad? svar JAA!
har inte så mkt att säga idag faktiskt, ska snart duscha och sen ska jag börja kolla på några avsnitt av pensionärsjävlar, så grymt är de ! sen har jag sovmorgon till 10 i morgon och mamma och pappa kör mig till skolan i morgon så kan sova till 8 :) great.

hörs i morgon! :)


tycker bilden är ganska härlig!


söndag

har varit en dålig uppdatering dem senaste dagarna, men har inte riktigt hunnit, men ska förklara lite kortfattat min helg nu ! :)

Fredag: slutade ju 20 i 12 så fick skjus av sofias mamma hem så va hemma halv 1! riktigt skönt att va hemma så tidigt en fredag :) började packa färdigt min väska eftersom jag skulle tillbringa min helg nere i falkenberg i våran stuga. sen vid 3 åkte vi och hämtade josefine och julia i skolan i tranemo och sen hann vi med en sväng hos mormor och morfar i svenljunga. va nere runt 6 i stugan och sen fick vi lite gäster.

Lördag: gick upp vid 9 bara för jag skulle hinna duscha och fixa mig för några timmar inne i falkenbergs city! va i stort behov av byxor! så fick med mig 2 par hem, toppen ! sen tillbaka till stugan och lämnade av våra grejer och sen stack vi till dom so hade varit hos oss på fredagen och åt lite mat va där en stund och sen hem och packa och sånt sen tillbaka. åt väldigt god mat och sen blev de bad i badtunnan. somnade vid 11 (a)

Söndag: vaknade vid 10 upp och åt frukost och sen duschade och sminkade mig. drog hem vid 1 så har varit hemma en stund nu så ska snart sticka till Dalstorp och kolla när Ida är lucia, så ska bli kul.

där fick ni en sammanfattning av min helg, men inga bilder har jag just nu !

bra låt


1 december

denna terminen har gått så äckligt fort, har redan gått mer än 3 månader ! sjukt.
men har haft riktigt bra månader, med bra klass, bra vänner, bra fester aah allt har varit sjukt bra :)
och nu i december har vi en heldel grejer inplanerade, fest den 18 och 22 och den 27 är de julmys hemma hos elin med julklappslek och massa annat mys :) sen ska vi nog hyra en badtunna och bada i en kväll, men de blir någon gång i januari eftersom de är ganska mkt just nu.

iaf, är bjuden på fest på fredag som jag gärna hade velat gå på men har helt enkelt ändrade planer, blir att åka ner till stugan i falkenberg och tillbringa helgen där :)

dagen har iaf rullat på, hade visst inställd svenska så hade bara 2 lektioner idag, soft, men hade prov sista lektionen och jag hoppas verkligen på G eftersom detta är en kurs som vi aldrig mer kommer att ha, tror jag?
men ska plugga svenska nu, slänger in ett inlägg senare 1

RSS 2.0